Oppslagstavle for Tæruddalen

 • Container for juletrær er på plass

  Publisert 07. jan. 2022

  Hei,

  Og godt nytt år!

  Container for juletrær er nå på plass ved midtre parkering, og står frem til mandag 10.jan.

  Her SKAL det bare kastes juletrær! Vi ser derimot at noen har satt flere isoporkasser i nærheten. Dette må fjernes!

  Med hilsen

  styret

 • Reduksjon av ladepriser

  Publisert 30. des. 2021

  Da har prisene på strøm stabilisert seg noe så vi kan senke prisen for lading. Ny pris vil bli:

  Lading 07-19 kr 3,25 per kWt

  Lading 19-07 kr 2,75 per kWt

  Vi innfører da en liten prisdifferensiering for å belønne de som lader på nattestid når spotprisen er lavere. Oppgradering av kapasitet på garasjene i Nord er estimert å bli gjort i uke 3.

  Mvh Styret

 • Økning av ladepriser

  Publisert 22. des. 2021

  Grunnet ekstrempriser på strøm må vi desverre øke ladeprisen til kr 4,00 per kWt inntil videre.

  Borettslaget har spotpris avtale på strøm så vi oppfordrer så langt mulig å unngå lading i de mest ekstreme prisperiodene (som regel 08-09 om morgenen og 16-19 på ettermiddag). Lad gjerne på natten om du har mulighet så hjelper du oss å holde strømprisene nede og vi kan fortere redusere ladeprisen igjen.

  Mvh

  Styret

 • En julehilsen fra styret

  Publisert 21. des. 2021

  Hei, alle sammen

  Foruten at vi ønsker alle en riktig så god jul og et godt nyttår, vil vi informere om følgende:

  • Vær oppmerksom på dager med stort snøfall, og parker ved lysløypa slik at Bergheim (brøytemannskapet) har plass til å få måket ordentlig. I tillegg vil vi videresende beskjeder fra Bergheim hvis det oppstår noen problemer.

  • Foruten de utfordringene vi har angående måking av parkeringsplassene på vinteren, oppfordrer vi også de som parkerer i syd om å benytte lysløype i større grad. Det gjelder spesielt for besøkende.

   Snuplassen i syd har også færre parkeringsplasser nå på vinteren på grunn av snødeponiet. Av den grunn oppfordrer vi også beboere her om å være oppmerksom på muligheten som er for parkering ved lysløypa. Den samme tilbakemeldingen gies fra Tærud terrasse overfor sine beboere.

  • Vær varsom med levende lys, og sjekk batteristatus på alle brannvarslere i huset - evt. vurder om en har tilstrekkelig med brannvarslere.

  • Bestilling av container for juletrær vil bli bestilt. Den vil bli plassert ved midtre parkering fra fredag 6.januar, og vil stå frem til mandag 10.januar.

  • I disse tider med mye avfall, så skal det IKKE plasseres noe søppel utenfor molokene. Er det fullt, så oppbevar søppel og avfall i bod/garasje.

  • Merk òg følgende: Billig, glanset gavepapir kan ikke gjenvinnes, og skal kastes i restavfallet. Gråpapir og avispapir, med eller uten farge og mønster, kan sorteres sammen med papiret (kraftpapir, resirkulert papir, naturpapir). Alt gavebånd skal i restavfallet.

  • Husk opprydning på fellesområdene etter feiring med nyttårsraketter m.m.

  Ha en fredfull og fin julefeiring! :)

  Med vennlig hilsen

  styret

 • Info elbil lading

  Publisert 05. des. 2021

  Styret har mottatt en del henvendelser om dårlig ladekapasitet på garasjene i Nord. Antallet ladere har økt en del det siste året og bruken i tillegg økt nå som flere har vært tilbake på arbeidsplassen og kulden slått inn. Vi har vært klar over dette en stund og jobbet sammen med Seko Elektro på å finne en løsning. Det har tatt noe tid da vi måtte søke Elvia om oppgradering av anlegget. Styret har nå fått tilbud på dette og besluttet å sette i gang med en oppgradering som vil øke strømtilførsel med cirka 80%. Vi vet dessverre foreløbig ikke eksakt når dette kan bli gjort men kommer tilbake med mere info. For andre garasjerekker vil behovet vurderes fortløpende.

  Desverre sier prisprognoser at strømprisene vil ligge på et høyt nivå i Desember og inn i det nye år med et anslått snitt på over kr 2 per kWt. Med nettleie i tillegg og kostnaden på 15% til Charge365 som drifter ladeløsningen tilsier dette dessverre at vi må øke prisene på lading ytterlige til kr 3 per kWt inntil videre. Vi håper at vi kan redusere denne så snart prisene normaliserer seg igjen.

  Mvh Styret

 • PARKERINGSBESTEMMELSER

  Publisert 29. nov. 2021

  Hei,

  Da styret ser at parkeringsbestemmelsene ikke blir overholdt, ser vi det som nødvendig å minne alle beboere om gjeldende reglement.

  Med hilsen

  styret

 • Økning av ladepriser

  Publisert 27. nov. 2021

  Grunnet kraftig økning i innkjøpsprisen på strøm den siste tiden må vi desverre sette opp prisen på lading til kr 2.50 per kWt.

  Mvh

  Styret

 • Gravearbeid og utbedring av vannledning i syd

  Publisert 09. nov. 2021

  Beskjed fra Kommunen: Vi er godt i gang med å planlegge utskifting av vannledningen ved Tæruddalen bussholdeplass, og inn mot garasjene. Selve utblokkingen av vannledningen er planlagt utført i uke 47. Frem til da må vi gjøre en del forberedelser ved å grave en byggegrop hvor boreriggen kan plasseres, og gamle kummer kan fjernes.

  Fremdriftsplan:

  Oppsett av sperrebukker fra og med i morgen. Mest sannsynlig vil innkjørselen være stengt frem til første uken i desember.

  Utblokking av vannledning i uke 47.

  Vedlagt bilde:

  Blått kryss: Byggegrop.

  Gul stripe: Sperrebukker.

  Gult kryss: Denne parkeringsplassen vil ikke kunne benyttes. Her blir det evt. satt opp en arbeidsbrakke.

  De tre parkeringsplassene øverst i bildet vil antakelig kunne benyttes hele perioden.

  Styret er i fortløpende dialog med Kommunen.

  Mvh

  styret

 • NYHETSBREV

  Publisert 08. nov. 2021

  Nyhetsbrev - november.

 • Problemer med elbil lading på Nord - skal nå være løst

  Publisert 29. okt. 2021

  Servicetekniker fra ChargeUp har nå vært på plass og anlegget på Nord skal i følge dem være online igjen.

  Mvh

  Styret